Om mig

Politik er en livsstil!

Jeg har været politisk aktiv i næsten 25 år, fra en spæd start i Konservativ Ungdom og så videre over til det Konservative folkeparti, hvor jeg var aktivt først i København og nu her i Hørsholm. 

Jeg går ind for en aktiv kommune, hvor vi i samarbejde med borgerne og erhvervslivet skal vi sikrer at kommunen forsat udvikler sig og er en af Danmarks bedste steder at bo.

Jeg går til valg på en en høj livskvalitet hos borgerne, vores børn skal have den bedste start på livet, fra de er små, til de forlader grundskolen. Vi skal derfor sætte ind på institution området og vi skal forsat arbejde for, at vores folkeskoler forbliver blandt de bedste.

Vores seniorer har haft et langs arbejdsliv og bidraget til samfundet, og de skal have mulighed for at nyde livet. Vi skal have større fokus på forebyggelse, så vores seniorer kan have et aktiv seniorliv.

Vi skal udvikle Hørsholm. Hørsholm skal være en levende by, hvor borgerne skal nyde at opholde sig og benytte byen aktivt. Vi skal have flere borgere til Hørsholm og gerne børnefamilier.

Sidste men ikke mindst så skal vi have en stærk økonomi, hvor vi lever efter præmissen – “rettidig omhu”. Vi skal derfor optimere kommunens ejerskab af ejendomme, så vi ikke bruger midler på drift og vedligeholdelse af mursten, men i stedet bruge dem på at højne servicen.

Læs mere om min politik her